Bo hos oss

Vi har villaboenden i både Klimpfjäll och Borgafjäll. Våra boenden i Klimpfjäll ligger i nära anslutning till vår flyghangar och är det perfekta boendet för dig som vill bo med familjen, jakt eller fiskesällskapet.

Boendena i Klimpfjäll kan du boka på nedanstående länkar till Air BnB.

Boendet i Borgafjäll bokar du på tfn. 070 – 597 77 46.

Klimpfjäll – Kultsjövägen 16

12 gäster, 6 sovrum, 6 sängar, 2 badrum

Fullt utrustad stor 1 1/2 plansvilla i västerbottensfjällen/Södra Lappland. 6 sovrum, 2 badrum. Kök och vardagsrum med kabel tv. Utrustat garage med skoterlyft och verktyg. Båt med båttrailer och 4 taktsmotor för fiske i närliggande vatten. Perfekt för den som vill bo som hemma, fast borta. Kantarellplockning, ripjakt, fiske, fjällvandring, skidåkning, skoter. Ja möjligheterna är oändliga. Är det första gången ni besöker Klimpfjäll så guidar vi er genom er vistelse så att ni hittar rätt.

Klimpfjäll – Kultsjövägen 21

8 gäster, 3 sovrum, 6 sängar, 1 badrum

Fullt utrustad stor 1  plansvilla i västerbottensfjällen/Södra Lappland. Båt med båttrailer och 4 taktsmotor för fiske i närliggande vatten. Perfekt för den som vill bo som hemma, fast borta. Kantarellplockning, ripjakt, fiske, fjällvandring, skidåkning, skoter. Ja möjligheterna är oändliga. Är det första gången ni besöker Klimpfjäll så guidar vi er genom er vistelse så att ni hittar rätt.